Koncert

Bookline B-oldal: Jónás Vera

Jónás Vera előadó
A38 Hajó (Tetőterasz)
2019. augusztus 14. (szerda) 20:00
Ár: Regisztráció szükséges!
Ingyenes

Helyszín:

A38 Hajó (Tetőterasz)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Jónás Vera olyan crossover dalszerzői stílusban írja és szólaltatja meg dalait, amely ötvözi az élő elektronikát a teljesen akusztikus hangzással, és teszi ezáltal is egyedivé és eredetivé a dalokat.


Jónás Vera
Bookline B-oldal sorozatunkban az est két zenei szettje között Szabó Ádám tart a fellépőkkel az általuk, mint zenéjükkel és szellemiségükkel rokon, számukra különlegesen fontos kötetről beszélgetést. Ezen az estén Jónás Vera Anne Cathrine Bomann Agathe című kötetét ajánlja.


Jónás Vera Artisjus Junior Dalszerző, valamint Fonogram-díjas énekesnő dalainak stílusmeghatározása személyes könnyűzene: a hol táncolni való, máskor megnyugtató dallamokon, valamint szövegeken keresztül koncertjei alatt szinte belelátunk a Jónás Vera Experiment frontemberének lelkébe. Vera karizmatikus egyénisége a dalokból, valamint a színpadi jelenlétéből is sugárzik a közönség felé, ennek köszönhetően nem csak Magyarországra, hanem a környező országokba is szívesen hívják koncertezni, de már a legnagyobb európai showcase fesztiválon, a Eurosonicon is bemutatkozott.