Koncert

Budapest Calling pres Days like Nights - Eelke Kleijn

előadó
előadó
Cinema Hall Budapest
2019. február 16. (szombat) 23:00
Ár: 4500 Ft, elővét: 4000 Ft, VIP: 7000 Ft

Helyszín:


1146 Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21

A tavalyi teltházas Budapest Calling szülinapi buli után a nagy kedvencünk visszatér! Eelke Kleijn ráadásul most először szinte az egész estét végigtolja, 5 órán át fog minket a fellegekben repíteni pazar szettjével!


Eelke Kleijnt be sem kell mutatni nektek, a hazai rajongók ódákat tudnának zengeni róla. Ritka nagy tehetség, ikonikus alakja a hazai klub kultúrának és a fesztiváloknak. A Balaton Sound és a Sziget Fesztivál boat partyján is zenélt, valamint tavaly a Colosseumban Hernan Cattaneo mellett. Utazós, de határozottan odeverős szettjei táncoltatják az embereket szerte a világon. 15 éve indult el az elektronikus zenei pályán, első saját albumát a Global Underground jelentette meg és azóta is olyan kiadókkal dolgozik, mint a Spinnin, Suara, Armada, Lost & Found, Toolroom, Einmusika, Sincopat.
Elindította saját kiadóját Days like Nights néven az Armada Music gondozásában, melyen tavaly jelent a harmadik albuma. Többek között Jan Blomqvist is adott ki zenét a Days like Nights kiadón!


A népszerű hazai páros, a Cruisin hajós bulik rezidensei, YVEL & TRISTAN is csatlakoztak idén a Days like Night családhoz, így ez alkalommal ők fogják bemelegíteni a terepet a mester előtt!


● LINEUP ●
EELKE KLEIJN (5hrs extended set)
support: YVEL & TRISTAN