Koncert

BUSH Fesztivál Nyitókoncert: Trillion (HU), Mother's Cake (AT)

Trillion előadó
Mother's Cake előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. november 13. (szerda) 21:00
Ár: 3000 Ft, elővét: 2500 Ft, BUSH 3 Napos Kombinált jegy: 6100 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

A jövő legmenőbb előadói a kedvenc budapesti klubjaidban lépnek fel!


November 13-15 között megint jön a BUSH, vagyis a Budapest Showcase Hub, a tél legforróbb klubfesztiválja, ahol a kelet-európai régió legjobb zenészei Budapest legnépszerűbb szórakozóhelyein lépnek fel. A három napos zenei tudattágítón a keleti blokk és (az idei vendég) Ausztria 35 előadója mutatkozik be. Sokan hazájukban több ezres koncerteket adnak és többekre már most felfigyeltek a híres nemzetközi kiadók, így olyan fellépőket is meg lehet nézni akik hamarosan a legnagyobb nemzetközi fesztiválok nagyszínpadain lépnek majd fel.


Az eredetileg egyszeri alkalomra összeállt Trillion tagjai olyan fajsúlyos bandákból lehetnek ismerősek, mint az Apey & The Pea, a Grand Mexican Warlock, a Shell Beach, az ék vagy éppen a Jazzékiel. Ezidáig egyetlen, ám annál nagyszerűbb lemezük, a Dreaming Black 2015 tavaszán jelent meg, mely teljes hosszában elérhető a zenekar Bandcamp oldalán.


A szenvedélyes, lendületes, eredeti hangzást létrehozó osztrák Mother’s Cake trió világa több forrásból táplálkozik. Megérintette őket jó mélyen a hetvenes évek szabad, lázadó, invenciózus rockja, ugyanakkor a rock legújabb irányzatai is, amelyek a régi harsány hangzások újraértelmezésével, kiaknázásával, átalakításával foglalkoznak, amilyen a stoner rock vagy akár az indie. A Mother’s Cake budapesti koncertjét az INES (Innovation Network of European Showcases) támogatja.


A koncertet kizárólag az A38.hu-n vásárolt jeggyel, vagy a budapestshowcasehub.com-on váltott BUSH PRO Pass-szal lehet látogatni. Az A38 oldalán válthatsz magadnak kombinált 3 napos BUSH jegyet, amellyel a nyitókoncerten kívül további 33 fellépőt nézhetsz a város számos klubjában November 13-15 között.

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!