Koncert

Carl Palmer's ELP Legacy-50 éves az ELP!

Helyszín/Időpont változás
Carl Palmer Band előadó
Carl Palmer előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2021. február 09. (kedd) 20:00
Ár: 6900 Ft, elővét: 6500 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

A helyszín változatlanul az A38 Hajó, a megváltott jegyek az új időpontra is érvényesek, vagy április 12-éig visszaválthatók.


A "dobosok dobosa", az Emerson, Lake & Palmer "P"-je, az Asia nagy formátumú tagja ismét az A38 Hajón! Előre tolt hatalmas dobszerkó, virtuozitás és zeneiség: igazi progresszívrock-ünnep az uszály gyomrában.


Carl Palmer, minden idők egyik legnagyobb elismerésnek örvendő dobosa küldetésének tartja, hogy újabb és újabb generációkkal ismertesse meg azt a komplex és különleges progresszív rockzenét, amit egykori zenekara, az Emerson, Lake & Palmer alkotott. 2020-ban lesz 50 éve, hogy az angol trió megalakult, és első koncertjét adta a Plymouth-ban található Guildhallban.


A BMG kiadó a lemezek újrakiadásával ápolja az ELP emlékét, és a jubileumi évben több különlegességgel is készülnek, Carl Palmer pedig a színpadon idézi meg az ELP élményt, 2001 óta. Nemrég egy kétlemezes digipak kiadványt is kiadott a dobos: a Carl Palmer's ELP Legacy Live első CD-jén a Tarkus lemez koncertfelvétele hallható 2015-ből, míg a DVD-n a 2016-ban, Miamiban rögzített Pictures At An Exhibition – a Tribute To Keith Emerson című program látható. Carl a felvételeken, és a 2020-as turnén is a már jól ismert Paul Bielatowicz gitáros-énekessel, és Simon Fitzpatrick basszusgitárossal lép színpadra.