Koncert

Coco Loco x Bastian Bux (Elrow DJ) at Cinema Hall

előadó
előadó
előadó
előadó
Cinema Hall Budapest
2019. március 16. (szombat) 22:00
Ár: 3500 Ft, elővét: 3000 Ft, VIP: 6000 Ft, VIP elővét: 5000 Ft

Helyszín:


1146 Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21

A Barcelonából induló őrületes hangulat zenei folyama most hazai otthonra talál.


Talán elég sokan emlékeznek még a tavalyi Balaton Sound egyik legintenzívebb szettjére, amikor a spanyol, egészen pontosan a Barcelonából érkező Bastian Bux a maximum fölé emelte a hangulatot az Elrow színpadán.


https://www.youtube.com/watch?v=CMUTB050j0E


Az elvarázsolt dzsungellé dekorált színpad sokaknak adott folyamatos otthont a fesztiválon, ahol természetesen szinte minden Elrow dj megfordult, így mondhatni benne volt a pakliban, hogy az ott születő hangulatból egyszer majd valami folytatás is elindul.


Néhány hónapot várnunk kellett, de most március 16-án, a hosszú hétvége szombat éjszakáján egy új sorozat, a Coco Loco elindul a Cinema Hall táncterén, mely hasonló hangulatot generál majd az extrára dekorált, egyedi látvánnyal és show élménnyel gazdagított térbe, természetesen Elrow-os dj-vel, fent már említett Bastian Bux személyes és egyben várhatóan őrületes megjelenésével.


A Coco Loco forrása tehát az az Elrow bázis lesz, mely az elmúlt években fenekestül felforgatta a világ számos táncterét, magával ragadva a közönséget különleges zenei- és természetesen látványbeli világába, melynek most egy hazai ötlet alapján történő megvalósítását élvezhetjük majd, először a Cinema Hallban.


A sorozatot életre hívó Marchello a közelmúltban odaadó vendégségben részesült a spanyol csapatnál, ahol teljes egészében belekóstolhatott, hogy milyen is az Elrow élmény, otthon, Barcelonában, ahol megismerkedett az első Coco Loco fellépőjével, Bastiannal, akiről fontos tudnunk, hogy táncserkentő szettjei mellett olyan kiadókhoz dolgozik, mint a híres Bedrock, a Suara, vagy a Cocoon.


Zenéivel biztosan felrobbantja majd a táncteret, ahol ott lesz még az ElRow Music megjelenéssel is büszkélkedő Collective Machnie, a Badgirls csapat multi funkciós zenei szakija, James Cole, a sorozatot életre hívó Marchello, Tigran és Rony Bass is.