Koncert

colorStar

colorStar előadó
Müpa (Fesztivál Színház)
2019. január 16. (szerda) 20:00
Ár: 2900, 3500, 4500 Ft

Helyszín:

Müpa (Fesztivál Színház)
1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.

A colorStar előkelő helyszínen ünnepli első lemeze, a Heavenicetrip!, megjelenésének 20. évfordulóját – január 16-án a Müpa színpadán hallgathatja meg a közönség a korong dalait.


A colorStar egyike azon hazai zenekaroknak, akik először kezdték el a különböző elektronikus zenei stílusokat ötvözni a pszichedelikusabb és rockosabb gitár alapú zenékkel, mindezt megfűszerezve etnós, világzenei elemekkel. Számukra a zene, az alkotás fontos eleme a kísérletezés, a tudat tágítása és a fantázia szabadjára engedése. Ennek a különleges elegynek köszönhetően tudnak mindig megújulni, megtartva klasszikus hangzásvilágukat. A Heavenicetrip! korszakalkotó lemez, ami egy generáció számára lett referenciapont.


A Colorstar a lemez összes dalát eljátssza ezen az estén. A koncertet kísérő izgalmas és különleges vizuál az 1998-as lemez Bek Balla Mónika által készített borítófotójának világát hozza vissza, ezzel is megidézve azt a korszakot, amikor az album napvilágot látott. A dalok és a lemez hangulata híven tükrözik az akkori budapesti éjszakák pezsgő hangulatát, a klubok izgalmas és változatos zenei világát, így az utazás most időutazás is lesz egyben. A koncerten a zenekar vendégei lesznek Oláh Annamária (Meszecsinka) és Iván Szandra (Ruby Harlem).


A koncert második felében a zenekar visszaugrik a jelenbe, hiszen az új lemez, a Time is a Drug egyes dalai is hallhatók lesznek. Ezzel az anyaggal a zenekar visszakanyarodott a korai időszakához, ezért nem véletlen, hogy a két lemez dalai között párhuzamot lehet felfedezni.