Koncert

Crossfaith (JP), Ocean Grove (AU), Black Futures (UK)

Crossfaith előadó
Ocean Grove előadó
Black Futures előadó
Dürer Kert
2020. február 22. (szombat) 19:00
Ár: 5500 Ft, elővét: 4900 Ft

Helyszín:

Dürer Kert
1117 Budapest, XI. kerület, Öböl utca 1

A japán Crossfaith Synchronicity 2020 c. turnéjával tér vissza a kontinensre, hogy az EX_Machina turnéja után valami teljesen újjal lepje meg magyar rajongóit február 22-én, a Dürer Kertben.


A Crossfaith japán egyik legerősebb zenei exportja. A metalcore-t elekronikával és időnként rappel fűszerező csapat 2006-ban indult világhódító útjára Osakából. A banda tavaly jelentette meg legutóbbi, Ex Machina c. ötödik lemezét, mely a jövőben játszódik, most pedig máris újdonsággal kecsegtetnek. “Egy meglehetősen hosszú, majdnem két éves turnét zártunk az EX_MACHINA lemezzel, és most készülünk a következő lépésre, egy másik dimenzió kioldására. Ez egy teljes brit-európai headlinder turné lesz, a Synchronicity 2020. Ezúttal valami olyanra számíthattok, amit tőlünk még sosem hallottatok. Találkozzunk a pitben!”- Mondja Kenta ‘Ken’ Koie, a zenekar frontembere.


A Crossfaith egyébként legutóbb nem sokkal új lemeze megjelenése előtt, tavaly júniusban lépett fel nálunk az Underoath társaságában, ezúttal azonban első önálló bulijukkal érkeznek hozzánk.