Koncert

Csak A Zene Van - a CharlieBand és a Tátrai Band közös koncertje

Elmarad
Tátrai Band előadó
Horváth Charlie előadó
Tátrai Tibor előadó
László Attila előadó
Halász János előadó
Csiszár Péter előadó
Lattmann Béla előadó
Póta András előadó
Papp László Budapest Sportaréna
2021. április 03. (szombat) 20:00

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

2021. április 3-án igazi rocktörténeti pillanatra kerül sor az Arénában: először történik meg, hogy a Charlie Band és a Tátrai Band egy este, egy színpadon lép fel!


A két supergroupban briliáns zenészek játszanak: Charlie-t László Attila (gitár), Halász János (billentyűk), Csiszár Péter (szaxofon), Lattmann Béla (basszusgitár) és Póta András (dob) kísérik, a Tátrai Bandnek Pálvölgyi Géza (billentyűk), Solti János (dob), Horváth Kornél (percussion), Csiszár Péter (szaxofon, billentyűk), Glaser Péter (basszusgitár), Vincze Fekete Vera és Tiborcz Zsófi (vokál) a tagjai. A két zenekar külön-külön, egymást követően lép fel, a közönség 2 teljes értékű "best of" koncertet kap, de természetesen egy közös örömzenélés sincs kizárva.


Charlie Magyarország egyik legjobb, Liszt Ferenc-díjas énekese, a rock, soul, jazz és blues jellegzetesen rekedt hangú előadója. Az Olympia és a Generál után 1990-ben Tátrai Tiborral megalakítják a Tátrai Bandet.
Tátrai Tibor a magyar zene megkerülhetetlen alakja, Liszt Ferenc-díjas gitáros és zeneszerző, a Tűzkeréken, a Syrius-szon és a HBB-n kívül ő is játszott az Olympiában és a Generálban.


A Tátrai Band 10 nagylemezén olyan slágerek vannak, mint a NewYork, NewYork, az Utazás az ismeretlenbe, a Küszöbön túl, vagy a Hajnali szél.


Charlie 1994-ben szóló karrierbe kezdett és szólóénekesként is óriási sikert aratott. Platinalemezein olyan dalokkal írta be magát a magyar rocktörténelembe, mint a Jég dupla whiskyvel, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Mindenki valakié, vagy a Nézz az ég felé.


Szólókarrierje mindkét művésznek azóta is töretlen, mind a Tátrai Band, mind a Charlie Band azóta is működik.