Koncert

Csibészek a Csibészekért

Kodály Központ
2019. március 18. (hétfő) 19:00
Ár: 2990, 3490, 3990, 4490, 4990 Ft

Helyszín:


7621 Pécs, Breuer Marcell sétány 4.

Jótékonysági gálaest a csíksomlyói árvaházak javára.

A legnevesebb magyar operaénekesek, Dinyés Dániel zongoraművész, Szécsi Máté operaénekes, a Pécsi Balettel és a VoiSingers kórussal fogtak össze, hogy egy káprázatos gálát varázsoljanak a Kodály Központba!


"Csibészek a Csibészekért" - jótékonysági gálaest a csíksomlyói árvaházak javára.


A legnevesebb magyar operaénekesek: Kolonits Klára, Wiedemann Bernadett, Kovácsházi István a Magyar Állami Operaház vezető szólistái, Molnár Levente, a Magyar Állami Operaház erdélyi származású fiatal vezető baritonistája, a világ vezető operaházainak és a New Yorki Metropolitan Opera ünnepelt sztárja, Dinyés Dániel zongoraművész és Szécsi Máté operaénekes, a ZsÖK programigazgatója fogtak össze a Pécsi Balettel és a VoiSingers kórussal, hogy egy káprázatos gálát varázsoljanak a Kodály Központba! Az est teljes bevételéből tartós élelmiszert, játékot és műszaki cikkeket adományoznak a Szent István Lovagrend közreműködésével a csíksomlyói árvaházakban nevelt 200 magyar árva gyermeknek.


Házigazda: Uhrik Dóra Kossuth- és Liszt-díjas Érdemes művész és Szécsi Máté operaénekes, az est megálmodója, aki már 20 esztendeje szervezi a csíksomlyói árva gyermekek számára a koncerteket és az adomány-utakat.


1. rész: a Pécsi Balett ősbemutatója
Molnár Zsolt Harangozó-díjas, Fülöp Viktor-ösztöndíjas művész Belső vonzás című koreográfiája


2. rész: Az operairodalom gyöngyszemei világhírű énekesek előadásában, Dinyés Dániel közreműködésével, és a VoiSingers meglepetés-koncertje