Koncert

Demjén Turné 2020

Elmarad
Demjén Ferenc előadó
Földi Imre Sportcsarnok
2021. március 13. (szombat) 19:30
Ár: 7490, 7990, 8990, 9990 Ft

Helyszín:

Földi Imre Sportcsarnok
2800 Tatabánya, Szent Borbála út 19.

"Tisztelt Jegyvásárlónk!
Mint az Ön előtt is ismert, a koronavírus miatti kényszerintézkedések okán a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokba április 18-ra tervezett Demjén koncertet elhalasztottuk szeptember 25 -re.
Mivel az Önök biztonsága fontos nekünk, ezért - az Operatív Törzs ajánlására kénytelenek vagyunk áthelyezni ismét a koncertet, 2021.03.13-ra
Az Ön által megváltott jegyek erre az új időpontra érvényesek!
Amennyiben az új időpont nem megfelelő, lehetősége van a jegye helyett szabad felhasználású jegyet igényelnie. Csupán annyi a teendője, hogy megadja a vásárlás során használt adatokat (név, email cím), kiválasztja az előadás helyszínét, és a hozzá tartozó dátumot, majd megadja a jegyein szerepló vonalkódot/vonalkódokat. Rögzítik az igényüket, az igénylésre megadott határidőt követően az Interticket e-mailben küldi meg a szabad felhasználású jegyét.
A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2021.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.
Csereigényét az alábbi oldalon jelezheti 2020. október 31.-ig: https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre
Azonban ahhoz, hogy ez a koncert ebben az új időpontban is megvalósulhasson, azaz 500 fő felett is megrendezhessük azt, szükséges volt a rendezés körülményeiben alkalmazkodnunk azokhoz a biztonsági előírásokhoz, amelyek biztosítják ezt a lehetőséget mindannyiunk számára.
Konkrétan ez csak annyit jelent, hogy A NÉZŐKNEK FIX ÜLŐHELYEKEN KELL HELYET FOGLALNIUK.
Ha Ön állóhelyre váltott jegyet, így – ha élvezni szeretné Demjén Ferenc koncertjét – kérjük, fogadja el, hogy le kell ülnie egy általunk biztosított ülőhelyre. Az ültetés érkezési sorrendben fog történni.
Ebben a helyszínen lévő hostesseink segítségére lesznek.
Az Önök biztonsága fontos nekünk, ezért ajánljuk figyelmükbe koncert helyszínén kihelyezett kézfertőtlenítő berendezések használatát!
A hostesseink, a biztonsági szolgálat, a büfé munkatársai maszkot viselnek majd.
Figyelmébe ajánljuk még a koncert helyszínén:
• A maszk használatát, amely nem kötelező, de javasolt. Amennyiben igénylik, úgy térítésmentesen biztosítunk!
• Köhögéskor, tüsszentéskor behajlított könyökkel vagy zsebkendővel takarják el orrukat, szájukat!
• Ha egy kicsit is betegnek érzi magát, maradjon otthon!
Megértésüket, a velünk és a zenekarral való együttérzésüket nagyon köszönjük!"


Egy igazi állócsillag


1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel a Bergendy együttessel előadta a Mindig ugyanúgy című dalt a Magyar Televízióban.


Ez kereken 50 éve volt!


A Bergendy lemezeladási példányszámokat döngetve, számtalan azóta is élő slágerrel ajándékozta meg a közönséget. (Sajtból van a Hold, Jöjj vissza vándor, Love, stb.)


A Bergendy együttest követően Demjén Rózsi szólólemezt készített, amelyről a címadó Fújom a dalt, valamint a Sohase félj és a Mikor elindul a vonat című dal számtalan rádióállomás azóta is játszott népszerű slágere.


Ezt követte a 80-as években a V’Moto-rock korszak, amely korát megelőző progresszív zenekarként ontotta magából a korszak dalait. (Gyertyák, Jégszív, El kell, hogy engedj, Fekszem az ágyon, stb.)


A V’Moto-rock korszakkal párhuzamosan 4 film címadó dalával tarolta a hazai könnyűzenei piacot: Szerelem első vérig, Szerelem második vérig, Moziklip, Honfoglalás.


Ebből a formációból Menyhárt János zeneszerző, gitáros a 80-as évek végén kezdődő Demjén szólókarrier meghatározó szereplőjévé vált. A korszak kezdetét a Szabadság vándorai című lemez fémjelezte.


Demjén lemezeinek eladási száma több millióra, koncertjei pedig több ezerre tehetők, melynek csúcspontjaként minden év december 30-án, (immáron 23-ik alkalommal) a budapesti Arénát tölti meg.


Munkássága elismeréseként számtalan szakmai és állami kitüntetés tulajdonosa.


A 2019-es év azonban nem úgy indult, hogy ez a zseniális zeneszerző, énekes, előadóművész karrierje tovább folytatódik. Combnyaktörés és agyérgörcs után minden koncertjét lemondta. Egy kivétel volt a december 30-i Aréna koncert, amire hála Istennek felépült és a koncert maga egy eufórikus népünnepéllyé változott. Ezt a hangulatot és látványvilágot szeretné a 2020-as Demjén turnéra átültetni, amelynek Indulj, új csodákat látni… a címe.