Koncert

Dffrntroom pres. [ W E X 1 0 ]

Wex 10 előadó
DFFRNTroom
2019. november 09. (szombat) 22:00

Helyszín:

DFFRNTroom
1089 Budapest, VIII. kerület Orczy út 46-48

A francia WEX 10 minden bizonnyal leporolja majd a DFFRNTroom padlóját.


Kereken a 10. eseményéhez ér két hónapos életútja alatt a DFFRNTroom, a klub, mely úgy vonult be Budapest techno történelmébe, hogy az egyik pillanatban még nyár volt, majd a következőben már a sötét szobájukban találtuk magunkat.
Az elmúlt hetekben 8 nemzetközi fellépővel találkozhattunk a techno szentélyként is sokat emlegetett klub programjában, ahol a pultban megfordultak rég látott arcok és új, eddig még Budapest számára ismeretlen tehetségek is.
Most utóbbi vonalon folytatódik a menet vágás a vasak között, ahova november 9-én a kilencedik nemzetközi artistként a francia WEX 10 érkezik, aki mostanság sokat tűnik fel Chris Liebing podcast sorozatának mixeiben és Adam Beyer, Carl Cox, vagy épp Amelie Lens az egyik legígéretesebb feltörekvő producernek tartja.
Minösszesen 5 év alatt ért el idáig, hiszen 2013-ban jelent meg első kiadványa a Naked Lunch címkéjén, majd jött a további közel 200 megjelenés olyan címkéken, mint a Tronic, az Analogeffekt, a DSR Digital, az Abstract, a Trauma, a Codex és hasonlók.
Jellemzően gyárias, ipari technoval tér be a nevével fémjelzett eseményekre, legyen az szabadtéri fesztivál, vagy egy sötét, falakkal körbe vett tánctér. A mostani, első budapesti utaztatása alkalmával is erre számítunk tőle.

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás