Koncert

divideD - Online Koncert

Divided előadó
Online nézhető ONLINE
2021. április 04. (vasárnap) 17:00
Ár: online jegy: 1790 Ft

Cyber - Retró - Modern - Neon - Metal - Pop... 


Március 14-én egy olyan zenekar lesz a vendég a Schrotify Streaming Studioban, akiket lehetetlen kategóriákba szorítani.
Ami biztos, hogy a divideD koncerteken felejthetetlen élmény részesei lehettek. Mind hangzásviláguk, mind megjelenésük, mind a mondanivalójuk kirobbantja az emberi agyat a helyéről, ezáltal pontosan azt kapjátok, amire szükségetek van egy koncerten: hogy az ingerküszöböt átlépve utazz egy nagyot. Most repüljetek hát el a divideD Univerzumba.
Itt az idő, hogy egy újabb profi zenekar lehetőséget kapjon tőletek a támogatásra ebben a zenészeknek kimondottan nem kedvező időszakban.
Az online koncert a #szeresdazenet kampány keretein belül zajlik, amelynek lényege, hogy felhívja a figyelmet a magyar zeneipar jelenleg meglehetősen elkeserítő helyzetére és arra, hogy a zenészek illetve más szórakoztató szolgáltatók minőségi előadásukért korrekt honoráriumot érdemelnek.
Az eseményhez a hozzáférési díjat, azaz a támogatás összegét a zenekar és a szervezők együttesen határozzák meg, ami az élő zene életben tartását segíti elő.
A bevétel a kötelező költségek levonása után a zenekart illeti, akik ezt a most gőzerővel készülő harmadik nagylemezükbe tömik!