Koncert

Együtt Kárpátalja Tehetségeiért Jótékonysági Koncert

Nemzeti Színház
2019. május 17. (péntek) 19:00 - 22:00

Helyszín:

Nemzeti Színház
1095 Budapest, IX. kerület Bajor Gizi park 1.

A Budapest-Budavár Rotary Club és az Együtt Mindannyiunkért Alapítvány szervezésében 2019. május 17-én a Nemzeti Színházban megrendezésre kerül az „Együtt Kárpátalja Tehetségeiért" címet viselő jótékonysági est.


Az est célja, hogy felhívjuk a figyelmet a Kárpátalján élő tehetségekre, az ott sanyarú körülmények között tanuló, mégis mindig fejlődésre képes növendékekre és tanáraikra.
Emellett a koncerten és előtte gyűjtött összeget felajánljuk a Péterfalván működő Ifjúsági és Művészeti Iskola hangszerkészletének frissítése érdekében.


Bár a Magyar Állam támogatásával, valamint civil és társadalmi összefogással a 2018-as évben az épületet sikerült felújítani, a hangszerek állapota minősíthetetlen. Ennek ellenére a növendékek helyi- és nemzetközi versenyeken sorban érnek el helyezést.
Az iskolában folyó munka minőségét mutatja, hogy innen indult el a pályán Pál István „Szalonna", és itt tanít ma is a Bonis Bona-díjas zongoratanárnő, Engi Erika.


A cél sokakat megérintett, így fellépőink között üdvözölhetjük többek között a Pál családot, a Kárpátalja Néptáncegyüttest, a Kormorán Zenekar szólistáit, Vikidál Gyulát, Várnagy Andrea zongoraművészt, Varga Miklóst, a Roy és Ádámot, Sasvári Sándort és Keresztes Ildikót is.


Előzetes támogatást az Együtt Mindannyiunkért Alapítvány bankszámlájára küldhetnek:
OTP 11720049-21452598
A megjegyzésbe kérjük beírni: TPF MI 2019