Koncert

ELMARAD! Dante XXI. – Vágtázó Halottkémek

Gabor Miklos Szoke Studio
2018. október 13. (szombat) 22:30
Ár: 2200 Ft
Elmarad

Helyszín:


1000 Budapest, VM Csepel Művek

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a Dante XXI. programsorozat október 12–14-re meghirdetett koncertjei technikai okok miatt nem valósulnak meg. Az október 13-ai Volkova Sisters és Vágtázó Halottkémek koncertekre megváltott jegyek 2018. október 19-ig a BFTK Közönségszervezésén visszaválthatók.


Szőke Gábor Miklósnak, hazánk egyik legsikeresebb kortárs művészének a Csepel Művekben található stúdiója a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál új helyszíne. Szőkét legtöbben monumentális, ipari léptékű, köztéri állatszobrairól ismerik, de a szobrok mellett a művész festményeket is készít, valamint díjnyertes bútorokat és belső tereket tervez, melyeket magánmitológiája, a Dante Birodalom határoz meg.


A késő éjszakai órákban a meghatározhatatlan műfajú, 40 éve töretlen népszerűségű zenekar, a Vágtázó Halottkémek játszik. A Grandpierre Attila vezette VHK a punkmozgalomnál előbb, attól függetlenül született, indulása időben egybeesett a progresszív rock német hullámával, a népzenei, világzenei és mitikus hatásokat szívesen magába fogadó krautrockkal. Az együttes által képviselt stílus leginkább a pszichedelikus punk, etnopunk, pszichedelikus hardcore, „sámánpunk” vagy „mágikus népzene” kifejezésekkel írható le.


A programra előzetes helyfoglalást követően, amit ezen a linken lehet megtenni, különjáratú Dante XXI. busszal is el lehet jutni, melyre Csepel felé a Városház Parkban, a belváros felé a Gabor M Szoke Studiónál lehet felszállni.

KULTÚRKEDD április 2.
KULTÚRKEDD április 2.

Kezdjétek április 2-án kedden a PORT.hu-n a napot!