Koncert

ELMARAD! Dante XXI. – Volkova Sisters

előadó
Gabor Miklos Szoke Studio
2018. október 13. (szombat) 20:00
Ár: 3300 Ft
Elmarad

Helyszín:


1000 Budapest, VM Csepel Művek

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a Dante XXI. programsorozat október 12–14-re meghirdetett koncertjei technikai okok miatt nem valósulnak meg. Az október 13-ai Volkova Sisters és Vágtázó Halottkémek koncertekre megváltott jegyek 2018. október 19-ig a BFTK Közönségszervezésén visszaválthatók.


Szőke Gábor Miklósnak, hazánk egyik legsikeresebb kortárs művészének a Csepel Művekben található stúdiója a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál új helyszíne. Szőkét legtöbben monumentális, ipari léptékű, köztéri állatszobrairól ismerik, de a szobrok mellett a művész festményeket is készít, valamint díjnyertes bútorokat és belső tereket tervez, melyeket magánmitológiája, a Dante Birodalom határoz meg.


Szombat este a Volkova Sisters ad koncertet. A csapat Berger Dalma és Sándor Dániel, az Esclin Syndo szerzőpárosának közös projektjeként indult 2009-ben, hozzájuk csatlakozott Kovács Gergely gitáros és multiinstrumentalista. Akusztikus és digitális hangszereken muzsikálnak, a folk, a cyberpunk és a 80-as, 90-es évek darkwave hangulatát ötvözik. Koncertjeiken a zene és a látvány – melyben fontos szerepet kapnak a személyes intuíciók és a meglepő ötletek – nem létezhetnek egymás nélkül.


A műhely iránt érdeklődő látogatóknak a koncertet megelőzően Szőke Gábor Miklós tart tárlatvezetést.


A programra előzetes helyfoglalást követően, amit ezen a linken lehet megtenni, különjáratú Dante XXI. busszal is el lehet jutni, melyre Csepel felé a Városház Parkban, a belváros felé a Gabor M Szoke Studiónál lehet felszállni.

KULTÚRKEDD április 2.
KULTÚRKEDD április 2.

Kezdjétek április 2-án kedden a PORT.hu-n a napot!