Koncert

Emelet koncert, Dévényi Tibi bácsi Retro disco

Első Emelet előadó
Dévényi Tibor előadó
Lellei Szabadtéri Színpad
2019. augusztus 18. (vasárnap) 20:00
Ár: 2500 Ft

Helyszín:

Lellei Szabadtéri Színpad
8638 Balatonlelle, Kossuth utca 2.

Retro buli a Balatonlellei Szabadtéri Színpadon! Koncertet ad az EMELET együttes és Dévényi Tibi bácsi pörgeti a lemezeket egy fergeteges Retro discoban.


EMELET
Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor gondolt egyet és létrehoztak egy új koncertzenekart, ΞMΞLΞT elnevezéssel, azzal a céllal, hogy a régi dalaik ne vesszenek el.
A név hallatán arra gondolhatnánk, hogy kizárólag a méltán ikonikus zenekarnak mondott EE dalait hallhatják a koncertekre ellátogató rajongók. Azonban nagyot tévednek azok, akik így gondolják. Az alapötletet Patkó Béla Kiki az elmúlt években adott önálló estjei adták, ugyanis ezeken a koncerteken – az átdolgozott EE dalok mellett - helyet kaptak Kiki régebbi és újabb szóló dalai is. Így lesz ez most is, azzal a különbséggel, hogy nem akusztikus, hanem nagykoncertre kompatibilis hangszerelésben játsszák a dalokat.
Béla és Gábor, az ΞMΞLΞT-tel párhuzamosan, továbbra is dolgoznak önálló munkáikon. Kiki szeretne minél több új dallal előrukkolni, amelyek majd szintén bekerülnek a jövőbeni koncertek műsorába. Gábor továbbra is a zeneszerzésnek él, színházi darabokon munkálkodik. Ahogy az eddigi koncerteken, így most is nagyszerű zenészek csatlakoztak a hozzájuk, Hastó Zsolt és Kelemen Tamás személyében.
Az ΞMΞLΞT koncertjein, mai kornak megfelelő elektronikus hangzásba öltöztették a nyolcvanas évek zenéit úgy, hogy a karakterei a daloknak megmaradtak.
Ők, a XXI. századi retró megtestesítői!


Dévényi Tibor a 60-as években tűnt fel, a televízióban mint könnyűzenei riporter, az első magyar D.J.-ként a 70-es években lett ismert.
Legismertebb televíziós műsora a Három kívánság volt, mely lehetőséget teremtett kamaszkorú gyermekek hogy találkozhassanak kedvenceikkel, sportolókkal, előadóművészekkel.

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás