Koncert

Esti séta éji zenével

Debreceni Állatkert és Vidámpark
2021. június 18. (péntek) 20:00
Ár: 3800, 4000 Ft

Helyszín:

Debreceni Állatkert és Vidámpark
4032 Debrecen, Ady Endre utca 1.

A hagyományokhoz híven ismét különleges nyáresti élményekkel vár mindenkit a Debreceni Állat- és Növénykert, hiszen e héttől egészen augusztus végéig péntekenként megrendezik a nagysikerű Esti sétákat. Idei újdonság, hogy a június 18-i és 25-i alkalom kiegészül a meghívott vendég, a Kodály Filharmónia ültetett koncertjével, amelyre nem mindennapi helyszínen, a zsiráfkifutóban kerül majd sor!


A nyáreste varázsában megtartott programon egyedülálló szakvezetésen nyerhettek bepillantást a kert ezernyi titkába és leshettek be a kulisszák mögé, ahol feltárul az állatok addig ismeretlen, esti élete. Állatgondozók segítségével akció közben ismerkedhettek meg a legkülönlegesebb lakókkal: megtudhatjátok például, hogyan mosnak fogat a vízilovak, végigkövethetitek a nagyragadozók éjszakai portyáját, és felfedezhetitek a Pálmaház megannyi különlegességét. Testközelből találkozhattok továbbá az Állatkert bébisztárjaival, köztük a pingvinóvoda idei növendékével, Manfréddal és a hamarosan első születésnapját ünneplő zsiráflánnyal, Zaharával.


A páratlan élményben augusztus 20-ával bezárólag minden pénteken 20:00 és 23:00 között lehet részetek. A jegyek limitált számban kaphatók: alkalmanként 60 db váltható online elővételben 3800 Ft-os egységáron, további 20 db pedig a helyszínen fejenként 4000 Ft-ért.