Koncert

Felső Tízezer, Doggos, Garzon

Felső Tízezer előadó
Doggos előadó
Garzon zenekar előadó
Dürer Kert (ROOM 041)
2019. szeptember 13. (péntek) 19:00
Ár: 1500 Ft, elővét: 1000 Ft

Helyszín:

Dürer Kert (ROOM 041)
1146 Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

Szeptember közepén nyártemető ugrálva búsongással és felszabadító kiabálással a Dürer Kert középső termében koncertezik a Felső Tízezer! Vendég a nemtörődöm pécsi pop koronázatlan királya, a Doggos; és a poppos fuzz'n'rollban utazó Garzon zenekar.


A Felső Tízezer első nagylemeze 2015-ben jelent meg Normális élet címmel a Normafa Records gondozásában. 2016-ban Hip-hip-hurrá című dalukkal bejutottak az Index-dalversenyének döntőjébe, az A38 hajónpedig az amerikai !!! előzenekara voltak.
2018-ban megjelent a zenekar második nagylemeze Majd lesz valahogy címmel, 2019 tavaszán pedig a Record Store Dayen újabb kislemez debütált, ami az Utálom a zenét címet kapta.


A Doggos egy fiatal, lendületes indie pop-rock zenekar, Pécsről. Zenéjükben egyszerre van jelen az indie szcéna fiatalos és nemtörődöm attitűdje és a rádiópop megfontoltsága. Első EP-jük tavaly márciusban jelent meg, 'Blemp' címmel, amivel egyből be is kerültek a KERET Kikeltető tavalyi mezőnyébe.A zenekar idén három új single-lel örvendeztette meg a nagyérdeműt. Ezek mind, és új, eddig sosem hallott dalok is hallhatóak lesznek majd a koncerten!


A Garzon 2016 óta működő gyömrői-budapesti zenekar, akinek élete a pop, fuzz, és minden, amire táncolni lehet. Húzós, pörgős, már-már headbangelős saját dalok és coverek a 60-as évektől.