Koncert

Fruccola Afterwork

Fruccola Étterem (MOM Park)
2019. november 14. (csütörtök) 17:00 - 21:00
Ingyenes

Helyszín:

Fruccola Étterem (MOM Park)
1123 Budapest, XII. kerület Alkotás utca 53

Délutáni lazítás, emelkedő hangulatban, különleges ételek és italok társaságában, minőségi elektronikák pakolgatásával aláfestve. Ez lesz Budapest, de legalább a MOM Park közelében járó érdeklődők legújabb zenei kikapcsolódása, ami egy kicsit berlini hangulatot is igyekszik átadni.
A Fruccola étterem tulajdonosai azért költöztek haza Berlinből, hogy meglévő éttermeik mellé megnyissák a Fruccola MOM mostanra bejáratott terét, ahol az alapból különleges repertoárral rendelkező vendéglátók azzal álltak elő, hogy megidézzék a német fővárosban tapasztalt kulturális összefonódás egy szeletét.
Ennek szellemében hívták életre a Fruccola Afterwork sorozatot, mely során a gyümölcsök és zöldségek közé minden csütörtökön beköltözik az elektronikus zene, ahol munka után, közeledve a hétvégéhez, kiengedhetjük a fáradalmakat és minőségi zene kíséretében ehetünk, ihatunk egy jót, esetleg beszélgethetünk barátainkkal, kollégáinkkal, ami akár táncba is fulladhat.
Mivel a jó tánchoz elengedhetetlen a hidratálás, ezért a Fruccola MOM a meglévő étlapon túl különleges italokkal készül ezekre az alkalmakra, melyek között megtalálunk friss, 100%-os leveket és fűszeres koktélokat is.
Októbertől tehát minden csütörtökön munka után DJ szett a gyümölcsök között, melyre ingyenes a belépés!

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!