Koncert

Ghostemane with Parv0

Elmarad
Ghostemane előadó
Akvárium Klub (NagyHall)
2020. március 29. (vasárnap) 19:00
Ár: Minden jegy elkelt!

Helyszín:

Akvárium Klub (NagyHall)
1051 Budapest, V. kerület Erzsébet tér 12

Az Akvárium Klub közleménye:


"A rendkívüli helyzetre való tekintettel a kihirdetett veszélyhelyzet miatt a mai naptól visszavonásig minden rendezvény elmarad, illetve később kerül megrendezésre az Akvárium Klubban. Igyekszünk minden programnak új időpontot találni, az ezzel kapcsolatos átszervezési munkák már folyamatban vannak. A vírushelyzettől és az aktuális körülményektől függően folyamatosan tájékoztatást adunk az új dátumokról. A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. A jegyek visszaváltásával kapcsolatos információkról hamarosan tájékoztatunk minden vásárlót.


Az Akvárium Klub bisztrója és terasza továbbra is zavartalanul üzemel.


A beérkezett levelek feldolgozásán folyamatosan dolgozunk, de a válaszadás ideje több napot is igénybe vehet, kérjük a vendégek szíves türelmét és megértését!


Mindenkinek kitartást kívánunk az elkövetkező időszakra, reméljük mihamarabb újra találkozunk!"


A New Beat és a Dürer Kert bemutatja: Ghostemane (US) - HIADICA EURO TOUR


A floridai rapper, Ghostemane tavaly megjelent N/O/I/S/E című lemezével hasít, az európai turnéjával pedig március 29-én hozzánk is elér a Dürer Kertbe. A Ghostemane név mögött rejtőző Eric Whitney korábban hardcore bandákban gitározott, ez az attitűdöt pedig saját zenéjébe is átvitte.
Hiphop ütemeit előszeretettel keveri black metál és industrial elemekkel, inspirációi között ugyanúgy fellelhető Marilyn Manson és a Nine Inch Nails, mint a déli rap csapatok, az OutKast vagy a Three 6 Mafia. Dalaiban gyakran olyan, mintha két külön egyén énekelne, olyan virtuóz módon játszik a hangjával és a szövegeivel. Megjelenése is inkább a hardcore gyökerekre utal, szövegei pedig gyakran foglalkoznak az okkultizmus, a nihilizmus, a depresszió és a halál témájával.
Ghostmemane története egyébként maga a kaliforniai álom: sikeres üzletemberként egyszer csak úgy döntött, hátra hagyja a szürke hétköznapokat és Los Angeles-be költözik, hogy kövesse álamit. Itt bandázott össze a Suicideboys-zal és a szintén Floridából érkező Pouyaval, akivel 1000 Rounds címen közös klipet is jegyeznek. A videó vírusszerűen kezdett terjedni, tavaly decemberben már a 14 milliót is elérték. Tavaly jelentette meg N/O/I/S/E című lemezét, ami tovább növelte népes rajongó bázisát. Ghostemane azonban nem sokat tétlenkedik: idén már három EP-vel is meglepte rajongóit, legutóbb a Parv0-val közös Human Err0rral, hamarosan pedig végre élőben is hallhatjuk sötét és olykor bizarr dalait március 29-én, a Dürer Kertben.