Koncert

Gospel karácsony - Vincent Bohanan & The Sound Of Victory

Kodály Központ
2022. december 11. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Kodály Központ
7621 Pécs, Breuer Marcell sétány 4. Korábban Universitas utca

Európai turnéjának állomásaként Pécsre látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a Sound of Victory. Vincent Bohanan new york-i Gospel kórusa először jön Magyarországra, a Kodály Központba látogatók elsők között lehetnek részesei egy páratlan karácsonyi élménynek a Pécsi Advent programjaként, Advent ezüst vasárnapján.

A 25 fős csapatot élő zenekar kíséri, valamint az idei turnén velük énekel a világhírű szólista is, ?avid Pratton, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját. A turné karmestere Vincent Bohanon, aki 2014-ben alapította kórusát, elsősorban Brooklyn-i és Bronx-i fiatalokból.

Az évek során rengeteg világhírű előadóval megosztották a színpadot, többek közt a Grammy Díjas Cece Winans, Mariah Carey vagy Hezekiah Walker tiszteletes személyével.

A koncert során az örökzöld gospel, és a karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is előadnak majd gospel verzióban, mint a „Stand By Me”, John Lennon-tól a „War is over”, vagy Whitney Houston-tól az „I Love the Lord”. Ezek a dalok a látványos koreográfiával együtt mind felmelegítik majd a szívünket.
A kórus a 25 koncertből álló európai turnéja során Magyarországot követően még Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban és még a Vatikánban is fellép a Pápa előtt!

Ünnepelj együtt Advent ezüst vasárnapján Pécsett, ahol garantáltan megtelik a szíved melegséggel.