Koncert

Hangutazás és hangfürdő

Elmarad
Bársony Bálint közreműködő
Klebelsberg Kultúrkúria
2020. május 24. (vasárnap) 18:00
Ár: 3500 Ft

Helyszín:

Klebelsberg Kultúrkúria
1028 Budapest, II. kerület Templom utca 2-10.

Bársony Bálint pesthidegkúti illetőségű zenész és zeneszerző, több éve tevékenykedik már hangterapeutaként is. Tudását Nepálban szerezte a hangtálak autentikus mestereitől és készítőitől.
A hangterápia egy utazás a hangok végtelen birodalmában. Az ősi hangszerek, gongok, nepáli hangtálak, nádi hegedűk, csörgők, a sámándob hangjai, rezgései táplálják a lelket, segítenek felfedezni az emberben lévő csodát.
Megtapasztalható az idő és tér korlátainak átlépése, a belső béke és bensőséges kapcsolatok létrehozása. A különböző hangszerek hangjainak varázsa a füleken keresztül beáramlik a testbe és harmonizálja a belső energiát.
Ezek a rezgések megérintik a személyes energiateret, oldják a feszültséget és az érzelmi problémákat. Kutatások bizonyították, hogy minden anyagnak van saját, mással össze nem téveszthető rezgése. A hangtálakból kibocsátott hangok rezgéstartománya kölcsönhatásba lép a test sejtjeinek egészségestől eltérő rezgéseivel, és ez a kölcsönhatás harmonikus együttrezgést hoz létre. A hangok a limbikus rendszeren keresztül közvetlenül hatnak érzelmi állapotunkra. Bizonyított, hogy a hangszerekből kiáramló rezgések fájdalomcsillapító hatást gyakorolnak a fizikai és energetikai testre. A felhangok harmonikus gazdagsága rövid idő alatt módosult tudatállapotba vezet bennünket. Testi szinten csökken a feszültség, múlik a fájdalom. Öngyógyító folyamataink beindulnak, harmonizálódnak. A hangok serkentik belső erőinket, így ismét együtt rezgünk az univerzum rezgéseivel. Az emberi test 70%-ban izotóniás sóoldat (víz), ezért kiválóan alkalmas a hanghullámok fogadására, a keletkezett rezonanciák eljutnak minden sejthez.


Ajánlott öltözék és felszerelés:  a kényelmes meleg (játszós) öltözéket javasolják. Lehetőség szerint vigye magával kedvenc jógamatracát, párnáját, takaróját, hogy kényelemben élvezhesse a hetven perces hangutazást.


Ne késsen! Sajnos a késve érkezőket nem tudják fogadni, mert megzavarnák a már beindult folyamatokat. Mobiltelefonját a foglalkozás előtt kapcsolja ki!


Gyerekeknek 14 év alatt a foglalkozást nem javasolják!