Koncert

Harry Styles - Love On Tour

Harry Styles előadó
Papp László Budapest Sportaréna
2022. július 13. (szerda) 18:45

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

Harry Styles bejelentette 2020-as, Love On Tour elnevezésű világkörüli turnéját, amely a hamarosan megjelenő Fine Line albumot követi majd. A nagyszámú show áprilisban kezdődik az Egyesült Királyságban, majd átszeli Európát és Észak-Amerikát, mielőtt októberben Mexikóban zárul. A dél-amerikai, ázsiai és ausztrál dátumokat később jelentik be.


Európában Harry előtt az egyre ismertebbé váló popsztár, King Princess lép majd fel.


Harry Styles zenei karrierje a One Direction csapatban indult be. A bandával négy slágerlista-vezető albumot, 4 teltházas világkörüli turnét, közel 200 díjat, és több mint 50 millió eladott lemezt tudhatnak magukénak.
Harry szólóművészként 2016-ban a Columbia Records-szal kötött szerződést. Debütáló albuma 2017-ben jelent meg, és 14 ország slágerlistáját vezette. Első kislemeze, a Sign Of The Times hét országban került a slágerlisták élére, a Rolling Stone magazin pedig az Év Dalának választotta. Az énekes ugyanebben az évben debütált színészként Christopher Nolan háborús drámájában, a Dunkirk-ben, amely nagy kasszasiker volt világszerte.


A 2021. február 22-re, a Budapest Arénába tervezett Harry Styles koncert átütemezésre került. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új időpontra.