Koncert

Ider (UK)

Ider előadó
A38 Hajó (Kiállítótér)
2019. november 08. (péntek) 20:00
Ár: 3000 Ft, elővét: 2500 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Kiállítótér)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Megan Markwick és Lily Somerville zenéje maga az Y-generációs lázadás: friss és lüktető elektro-pop mélyen rezgő basszusokkal és dobokkal, főszerepben a két énekhanggal.


Ígéretes jövő előtt álló londoni popduót mutat be a magyarországi közönségnek az A38 Hajó: az első albumára készülő IDER november 19-én érkezik Budapestre. Megan Markwick és Lily Somerville zenéje maga az Y-generációs lázadás, akár szinkronhangjai is lehetnének a jelennek, amilyen őszintén és lezseren éneklik meg nemzedékük problémáit. Friss és lüktető elektro-pop mélyen rezgő basszusokkal és dobokkal, a főszerepben természetesen a két énekhanggal.


Korosztályuk energiája úgy képeződik le általuk, ahogy az Y-generáció a hétköznapokban is érzi magát: zenéjük hol visszafogott, hol odaszólogatós, és az életigenléssel pont annyira tud azonosulni, mint a melankóliával. A BBC Radio 1, a Noisey, a New York Times, és egy sor további fontos médium már piedesztálra emelték őket, Budapesten pedig az A38 Hajó közönsége élvezheti először élő előadásukat. Már csak két dolgunk maradt: véssük be a naptárainkba a július 19-i lemezmegjelenést és a novemberi koncertet. Az IDER ugyanis olyan produkció, akikről biztosan sokat hallunk majd a későbbiekben, és nincs menőbb annál, ha valamit azelőtt szeretünk meg, hogy igazán naggyá válna.

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!