Koncert

In Memoriam DAVID BOWIE | Heroes 1972-1996

Cuvious előadó
Zeg Zug
2019. január 11. (péntek) 22:00
Ár: 500 Ft

Helyszín:

Zeg Zug
1072 Budapest, VII. kerület Nagy Diófa utca 17.

HEROES PARTY 2019/01/12 – IN MEMORIAM #DAVIDBOWIE
Major Tom's START: 22:00


A tavalyi telt házas David Bowie emlékestünk után, amiről megtisztelő módon az országos sajtó is cikkezett, ismét szervezünk egy eseményt Bowie emlékére. Partisorozatunk, a 'HEROES' névadója Bowie, de indulásukkor, a Lilian Goth által elsődlegesként kezelt zenei műfajok iránytűje, ihletője is volt. A partin most más koncepció lesz, mint 2018-ban, de ugyanaz a meghatározó élmény várható.


Kapunyitás és ráhangolódás: 21:00-tól


Program:
22:00-23.00 'Hello, Spaceboy' II. ('Station To Station' Bowie Preludes)


Üljünk le a kanapéra, a színpadra, s hallgassuk meg egy közös "szeánsz" utasaiként Bowie azon szerzeményeit, amik halhatatlanná teszik a lelket.


23:00-04:00 Heroes Party


Kiemelt: David Bowie


Köztudott, hogy BOWIE zenei és popkulturális hatása, milyen erőteljes és sokrétű. Az is, hogy a különböző műfajok, zenei irányzatok, általában mint közös origóra tudnak hivatkozni rá. Ezen az eseményen Bowie-ra emlékezünk. Zenei életművének spektrumából igyekszünk a lehető legtöbb színt reprezentálni, valamint azokat az undergroundnak/alternatívnak tekinthető előadókat, bandákat, akikre hatással volt.


Néhányak példaként: Iggy Pop, Siouxsie And The Banshees, Visage, Peter Murphy (Bauhaus), The Cure, Placebo, Gary Numan, Talking Heads, Nick Cave, Billy Idol, Nine Inch Nails, Depeche Mode, Nirvana, Foo Fighters...


Selector: Cuvious (Lilian Goth Art Prod.)
Vendég / Guest selector: WRATH