Koncert

Indigó

Indigo előadó
Budapest Jazz Club
2021. július 21. (szerda) 20:30
Ár: 1800 Ft, diák, nyugdíjas: 1400 Ft

Helyszín:

Budapest Jazz Club
1136 Budapest, XIII. kerület, Hollán Ernő utca 7.

Indigó, azaz Palágyi Ildikó zenéje az art-pop, a progresszív jazz és az élő elektronika találkozásából születő izgalmas zenei utazás. A fiatal énekes-dalszerző a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének előadóművész szakán, majd tanári mesterképzésén diplomázott. Egyedi, érzékeny megszólalását Bartók Vince, Gyémánt Bálint és Szabó Dániel Ferenc sokoldalú és lendületes hangszerjátéka teszi teljessé. A formáció teltház előtt mutatta be "Salt" című debütáló nagylemezét az A38 Hajón.
Az Indigó Palágyi Ildikó gyermekkori becenevéből vált alkotói névvé, amikor 2015 tavaszán megalapította saját szerzeményeit játszó formációját. A névválasztás a személyes hangvételű dalokra és a projekt céljára, a műfajilag eklektikus, ám mégis egységes zenei lenyomat készítésére egyaránt utal. 2016-ban meghívást kapott a Müpa Jazz Showcase fesztiváljára, azóta rendszeresen hallható a hazai klubokban és fesztiválokon, de dalait például Belgiumban is bemutatta már. Northern Song c. dalának videoklipje bekerült a velencei WAV Audio-Visual Show és a Magyar Klipszemle versenyprogramjába.


A klub látogatásához személyi és védettségi igazolvány szükséges.
A vendégek biztonsága érdekében a személyzetnek kötelező a maszk viselete. A személyzet köteles ellenőrizni a védettséget igazoló dokumentumokat.