Koncert

Intim Torna Illegál, vendég: Mongooz and the Magnet

Budapest Park
2019. június 20. (csütörtök) 18:00
Ár: 3999 Ft, limitált elővét: 2999 Ft, early bird: 1999 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület Soroksári út 60.

Az ITI kiadott egy lemezt Élni jöttünk címmel, nagy sikerrel járta vele körbe az országot, amely közben bearanyozódott, a Minden kedden című dal a BÚÉK című film betétdalaként látható, míg a Hibátlan című új utolsó kislemezdal pedig igazi rádiósláger. Észbontó, nem?


- A Budapest Parkban tartott koncertjeink mindig különleges eseménynek számítanak az életünkben - mondja Dorogi Péter, a zenekar frontembere -, idén pedig olyan izgalmakkal szeretnék fokozni a hangulatot, ami még a Park fennállása során sem történt meg, sőt nagy eséllyel még mi is meglepődünk, a rézangyalát!
Hogy Peti miért rejtélyeskedik, hamarosan kiderül: az egészen biztos, hogy a június 20-i buli nem ész-, hanem egyszerűen rézbontó lesz, ahol a rengeteg klasszikus és új sláger jó néhány meglepő tálalásban szólal majd meg.
Az Intim Torna Illegál megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekara, a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciója, amely mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva, melyekből a Vágjál lyukat a kádba egyenesen szlogen lett, de a Mennyország kapuján át a Köszönöm szépen-ig vagy az idei Feltettem a polcra a szívemet-ig számos dal megjárta a rádiós slágerlisták tetejét. Képviselték már Magyarországot Európa legrangosabb showcase-eseményén, a Eurosonic fesztiválon. A jövőre tizedik szülinapját ünneplő zenekar tavaly albummal jelentkezett Élni jöttünk címmel, mely idén januárban bearanyozódott.