Koncert

Ivan & the Parazol, vendég Cari Cari (AT)

Cari Cari előadó
UP Újpesti Rendezvénytér
2020. október 15. (csütörtök) 19:30

Helyszín:

UP Újpesti Rendezvénytér
1042 Budapest, IV. kerület, Szent István tér 13-14

Megalkuvás és szabályok nélküli rock’n’roll, elsöprő energia, ami az élő fellépéseken olyan hatást vált ki a közönségből, amit leginkább a hatvanas, hetvenes évekbeli koncertfelvételeken láthatunk. Az Ivan & The Parazol közel évtizedes fennállása alatt bebizonyította, a kétezres években is felnőhet egy új beatnemzedék, akik az egykori garázsos, hardrockos, bluesos hangzásokból kiindulva képesek moderné tenni a rockzenét. Azt vallják, másnak lenni mindig előny, és sosem hátrány, s ebben a szellemiségben már most olyan utat jártak be, ami kevés magyar zenekarnak adatik meg. Nemcsak a hazai nagyszínpadok fellépői lettek, de világszerte is több száz koncertet adtak.
Októberi koncertjükön egy szomszédos vendéget hívtak el Újpestre.
A Cari Cari egy osztrák DIY duó, amit Stephanie Louise Widmer (vokál, dobok, dizseridu) és Alexander Köck (vokál, gitár) alkotnak.
A páros először egy backstage-ben találkoztak, majd az egész nyarat együtt töltötték egy tóparti házban zeneszerzéssel. 2014 óta szinte az egész világot körbejárták,éltek Londonban, Hamburgban és Bécsben is. A legnagyobb európai színpadok után idén októberben az UP vendégei.