Koncert

Jazz Generációk - harsona: Friedrich Károly, Schreck Ferenc, Papp Mátyás

Schreck Ferenc előadó
Papp Mátyás előadó
Balogh Zoltán előadó
Bordás József előadó
Budapest Jazz Club
2021. május 22. (szombat) 20:00
Ár: 1800 Ft, diák, nyugdíjas: 1400 Ft

Helyszín:

Budapest Jazz Club
1136 Budapest, XIII. kerület, Hollán Ernő utca 7.

A Jazz-Generációk előadás célja emléket állítani hazánk kiemelkedő jazz-alapító művészeinek, és színpadra állítani a kor ikonikus művészeit, a középgeneráció aktív jazz zenészeit és a most tanuló új generációt. Az interaktív előadás, háttérben vetítéssel, kortörténeti áttekintéssel mutatja be a műfaj hazai alapítóit és annak zenei utódjait. Az előadás művészeti vezetője, projectgazdája, Bordás József a Magyar Jazz Szövetség alelnöke. A havonta jelentkező előadássorozat helyszíne a Budapest Jazz Club. Az előadás a Magyar Jazz Szövetség és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.


Friedrich Károly, Schreck Ferenc, Papp Mátyás (harsona), Balogh Zoltán (zongora), Horváth "Pluto" József (basszusgitár), Bordás József (dob)


A klub látogatásához személyi és védettségi igazolvány szükséges, valamint a Budapest Jazz Club területén - kivéve étel- és italfogyasztás közben az asztaloknál ülve - továbbra is kötelező a maszkviselés! 18 éven aluli vendég csak védettségi kártyával rendelkező felnőtt kíséretében tartózkodhat a klub területén. A vendégek biztonsága érdekében a személyzetnek kötelező a maszk viselete. A személyzet köteles ellenőrizni a védettséget igazoló dokumentumokat.