Koncert

Jónás Vera Experiment koncert - Pásztorhóra táncház

PásztorHóra előadó
Fonó Budai Zeneház
2020. november 05. (csütörtök) 19:00
Ár: 1000 Ft, a táncház ingyenes

Helyszín:

Fonó Budai Zeneház
1116 Budapest, XI. kerület, Sztregova utca 3.

Jónás Vera a London Centre of Contemporary Music Schoolban végzett 2012-ben. Beválogatták az Egyesült Államok Külügyminisztériuma által támogatott OneBeat programba, részt vett egy kéthetes workshopon Floridában, majd turnéztak az Egyesült Államok keleti partvidékén.
Budapest és London közötti ingázást követően Budapesten állapodott meg, és 2011-ben megalapította a Jónás Vera Experimentet, mellyel kiadott két nagylemezt (GAME, Tiger Now!), egy remixlemezt (Remixed), egy koncert kislemezt (Tiger, Live!) és egy EP-t (WANTED).
A What would they do?! című dal a Megdönteni Hajnal Tímeát zenéje volt, míg legutóbbi együttműködése Fodor Máriusszal, a Higher, az MR2 Top30 listájára is felkerült.
Jónás Verát munkásságáért Fonogram és Artisjus díjjal jutalmazták. 2017-ben a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató döntőjébe szavazta a zsűri és a közönség. A Launching Gagarin Records & Management által 2016 áprilisában kiadott második lemez, a Tiger, Now!, kiváló fogadtatásban részesült mind a közönség, a szakma és a sajtó részéről.


A PásztorHóra azért alakult 2014 nyarán, hogy a talpad alá húzza a ropogós táncmuzsikát. Táncházaikban olyan erősen sodor a lendület, hogy magával ragad! Fáradtságot nem ismerve szaggatják a vonókat, amíg az őrült, szenvedélyes tánctól mágikus hatalmú révület lesz úrrá a testeden. Dinamikus, fiatalos, energikus, pörgős, katartikus zenével vár rád a P H U C F B azaz a PásztorHóra Urban Csángo Folk Band!