Koncert

KFT - Farsangi csapatépítés

előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. február 14. (csütörtök) 20:00
Ár: 4300 Ft, elővét: 3900 Ft

Helyszín:


1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Az ünnepi időszaknak megfelelő vidám este, rengeteg népi hangszerrel - Fehér Károly (Ethno Sound) jóvoltából és közreműködésével -, amelyekkel a közönségből is beszállhat a zenélésbe, akinek kedve van.


Kicsit a zenekar számára is váratlanul az A38-on adott koncertek kezdik felidézni az eredeti KFT klubok jelenetektől, versektől, performanszoktól, fiatal együttesek bemutatásától színes hangulatát.


2010-es – amúgy az első itteni koncerten – régi műsorokból vett elő jeleneteket a zenekar, a közönség megkóstolhatta a KFT-konyha főztjeit, végül az együttes tagjainak gyerekeiből, az ő számukra is meglepetésszerűen összeálló együttes zárta a születésnapi estét.


2012-ben egy előkerült kalózfelvétel alapján állította színpadra legelső, 1981-es koncertjének új-hullámos, néhol punkos számait, jellegzetes Laár és Bornai verseit a zenekar.


2013-as koncertjén az 1983-ban kiadott Üzenet a liftből/A Fodrász című albumát mutatta be újra az együttes.


A 2014 sűrű év a zenekar életében, tele ünnepi koncertekkel. Kezdődött áprilisban az A38-on tartott Bál az Operában lemez(újra)bemutatóval, folytatódott augusztusban az Afrika-ünneppel a Budapest Parkban sok vendégfellépővel, amit alig négy héttel követett a Bál az Operában nagyszabású látványos színházi előadása szeptember elején, valóban a Magyar Állami Operaházban. Decemberben pedig otthonosan az A38-on zárja az évet a zenekar Karácsony előtt egy emelkedett hangulatú bulival.