Koncert

Komolyzenei délután A Duna Szimfonikus Zenekarral és Zelinka Tamással

Zelinka Tamás előadó
Online nézhető ONLINE
2021. március 06. (szombat) 16:00

A 2021 első félévére tervezett élő komolyzenei hangversenyekkel is szegényebbek lettünk a pandémia idején. Elmaradt az egyre népszerűbbé vált Kispesti Újévi Koncert a Kispesti Obsitos Fúvószenekar közreműködésével, a Rendhagyó órák alkalmai, az Emlékszel-e még délutánok Zelinka Tamással, továbbá sajnos nem láthatjátok zenélni az Obsitost a március 15-i ünnepségen, nem tartjáőkk meg a Dél-Pesti Fúvószenekari Találkozó idei eseményét sem.


Azért, hogy ne maradjatok komolyzene nélkül, az online programok között találhattok egy-egy régi felvételt. Így kerülhetett levetítésre egy korábbi újévi koncert, vagy rendhagyó óra az Obsitossal.


Márciusra is van egy meglepetése a KMO-nak: a Duna Szimfonikus Zenekar felvétele, Zelinka Tamás műsorvezetésével. Köszönek a zenekarnak a felvétel díjmentes levetítéséért. Aki volt már olyan zenei eseményen, amelyen Zelinka Tamás volt a műsorközlő, vagy részt vett az Emlékszel-e még délutánokon, az bizonyára most örömmel látja viszont őt egy fantasztikus zenekar közreműködőjeként.

A Duna Szimfonikus Zenekar 1961 óta a belvárosi Duna Palota rezidens együttese, repertoárja a barokk zenétől a 20. századi és a kortárs kompozíciókig felöleli az európai zenetörténet valamennyi stíluskorszakát.


A hangverseny visszanézhető: 2021. március 7. 16 óráig