Koncert

Kusetté Rockabilly Night

Mystery Gang előadó
LOCK Budapest
2020. január 31. (péntek) 21:00
Ár: 7000 Ft, elővét: 5000 Ft, early bird: 3500 Ft, VIP: 10000 Ft, VIP elővét: 7500 Ft

Helyszín:

LOCK Budapest
1027 Budapest, II. kerület, Tölgyfa utca 1-3

2020. január 31. 21:00 órától Kusetté Rockabilly Night-al folytatódik az exkluzív rendezvénysorozat, ahol a Rock&Roll világában pin up hölgyek várják, hogy az est Elvis Presley-i, Denny Zuko-i/GREASE /…..táncra perdítsék őket korhű ruhákban, élőzene és egyedi koktélok között.


A Hölgyek ne felejtsenek el beszerezni szűk farmer nadrágot vagy korhű szoknyákat, és fontos a mély dekoltázs, az erősen rúzsozott tűzpiros csücsörítős ajak, merész szemhéjtus, a sexy neccharisnya, a tűsarkú cipő, különböző fejdíszek/sálak, kendők, masnik, rózsák…


Az Urakat csak lazán… farmer, virágos ingek, csíkos polók ,,..jöhet akár a vastag talpú cipő is… (és a sérót be kellene lőni)nincs mese,,,wax és fésű mindenképpen legyen a farzsebben, a frizurára nagy hangsúlyt kell ám fektetni. Légy lázadó és stílusos. A napszemüveged se felejtsd otthon!


Az élőzenét a legendás Mystery Gang biztosítja, Egri Péter vezetésével aki vitathatatlanul a korszak zenei és kulturális szakértője. A buli alatt a rockabilly, rock and roll legeredetibb és legautentikusabb megfogalmazásban szólnak a dalok utánozhatatlanul.


A további hangulatot Dj fokozza.