Koncert

László Evelin koncert

Klebelsberg Kultúrkúria
2021. június 12. (szombat) 20:00

Helyszín:

Klebelsberg Kultúrkúria
1028 Budapest, II. kerület Templom utca 2-10.

A HoldEső a Fonogram Magyar Zenei díjas Holdviola tagjaiból alakult új produkció, mely annak zenei örökségét kívánja továbbvinni.


A tagok között ott van az egykori Holdviola bársonyos hangú énekese László Evelin, a társalapító-gitáros Gál Lajos és a basszusgitáros Kiss Balázs.


Lajos és Balázs több, mint 20 éve barátok és zenésztársak, a Holdviola előtt az Eső nevű zenekarban játszottak együtt, innen az új név, a HoldEső.


A produkció további tagjai közül többek neve is ismerősen csenghet, azok számára, akik az elmúlt 12 esztendőben figyelemmel kísérték a Holdviola munkásságát, hiszen a kiváló énekes-dalszerző Szabó Enikő rendszeres vendég volt a koncerteken és lemezeken, Gál Léna pedig szinte a Holdviolával együtt cseperedett énekessé, hiszen 5 éves korától szerepel a zenekar dalaiban. Evelin, Enikő és Léna mellett a fiatal tehetség, Pap Janka egészíti ki az énekesek frontját. A Motiva zenekarból ismert billentyűs-zeneszerző Szathmári Tamás – a Holdviola korábbi hangmérnöke - és a remek ütőhangszeres Zakar Viktor teszik teljessé a csapatot.


A Holdviola koncertjein mindig fontos szerepet játszottak az egyedi tánckoreográfiák. Nem lesz ez másként a HoldEső előadásokon sem, hiszen a már ismert kiváló táncosok csodálatos mozdulataikkal segítik, hogy a néző feledhetetlen élménnyel gazdagodjon.