Koncert

Let the dogs out! - Jótékonysági koncert a gyeptelepi várakozók szabadulásáért

Margaret Island előadó
Skeemers előadó
Szakács Gergő előadó
Talk2night előadó
Online nézhető ONLINE
2020. november 22. (vasárnap) 19:00

"Rettentően hiányzik az érzés, hogy anno, ha úgy tartotta kedvünk, jegyet válthattunk bármilyen koncertre, pár perc alatt összecsődíthettük a haverokat egy buli erejéig, és a héten felgyülemlett stresszt és feszültséget éjszakába nyúlóan kitáncolhattuk magunkból.
Tudjuk, ugyanezt érzitek!
Ha ezt nem is tudjuk elhozni nektek teljes egészében, de egy örömzenével, fülbemászó dallamokkal és kivételes előadókkal teli estét igen! November 22-én 19:00-tól 5 fellépő fog gondoskodni arról, hogy a vasárnap estéd felszabadultan teljen!"


Íme azok, akiknek akusztikus koncertjét követheted majd:
• Csaknekedkislány
• Talk2night
• skeemers
• Szakács Gergő
• Margaret Island


A többi előadó nevét egyelőre még nem árulják el a szervezők, a következő napokban azonban az ő kilétükre is fény derül!
Ami pedig hab a tortán, hogy minden fellépő csak a telepen várakozók szabadulásáért fog zenélni, így az est teljes bevételét az MFÖEK leendő mentvényeinek gondozására fordítjuk. Ezúton is köszönjük minden előadónak, hogy ezekben a nehéz időkben is kiállnak egy fontos ügy mellett és lehetővé teszik régóta várakozó kutyák és cicák szabadulását!
Hogyan tudod megnézni a koncert estet?
Segítsd a gyeptelepi kutyák és macskák szabadulását támogatói jegyed megvásárlásával, és november 22-én a koncert kezdése előtt neked is elküldik az esemény exkluzív linkjét, amit csakis a támogatók között osztanak meg. Jegyvásárlás az eseményre. Te döntöd el, mennyivel szeretnéd támogatni az estet és ezáltal gyeptelepi várakozók szabadulását!