Koncert

Lóci játszik Rózsa utca lemezbemutató 1. nap

Lóci játszik előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. december 13. (péntek) 20:00
Ár: 2990 Ft, elővét: 2590 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

A dupla lemezbemutató mindkét napján különböző tematikájú koncertre számíthat a közönség, így az első napot a Panelparadicsom klipjét idéző lazaság fogja jellemezni.


A Lóci Játszik zenekar története három éve kezdődött, amikor Csorba Lóci névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése. 2015-ben megjelentették a “Hadd legyek arról híres…” című lemezüket, majd a Margaret Islanddel turnéztak közösen. 2016-ban fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját.
A 2017-es év elég jól indult a zenekarnak: január 1-én megjelent második lemezük a Krokodil, majd márciusban megnyerték a Fonogram “Év Felfedezettje” címet, májusban pedig a Szigetes Fesztiválok rangadóján, a NagySzínPadon is ők végeztek az első helyen!
Aki egyszer elmegy egy Lóci koncertre az szinte egyből rajongóvá válik, és a kibontott csokornyakkendős csapat fellépésein, személyesen is átélheti a közönség, hogy milyen az, amikor a Lóci Játszik.

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás