Koncert

Lords Of The Organ - Rákász Gergely

Rákász Gergely előadó
Dabasi-Halász kastély
2021. július 17. (szombat) 20:30
Ár: 5500 Ft

Helyszín:

Dabasi-Halász kastély
2475 Kápolnásnyék, Deák F. utca 10.

Rákász Gergely orgonaművész vár- és kastélyparki piknikre invitál: a koncertlátogatók biztonságos körülmények között, szabadtéren, a fűben leheveredve, egy pohár borral a kézben elengedhetik magukat, s hagyhatják, hogy Bach, Sosztakovics, Beethoven vagy Vivaldi dallamai magukkal ragadják.


Már megszokhattuk, hogy Rákász Gergely koncertjei nem szokványosak, minden alkalommal valami újdonsággal rukkol elő. Így van ez most is: a nyitást követően a legbiztonságosabb körülmények között, szabadtéren élvezhetik az orgonajátékát, mégpedig a lehető legszebb hátterek előtt. Ehhez Magyarország frissen felújított kastélyainak és várainak udvarát választotta a művész. Így nemcsak a zenét és az orgonajátékát élvezheted, hanem ezeréves múltunkat, szép és kalandos történelmünket is megismerheted.
A csodás helyszínek mellett a koncertműsor is igen változatos lesz, valamint minden helyszínen más művészt lát vendégül. Bemutatkoznak fiatal tehetségek, akiket a művész alapítványa támogat, színészbarátok, akik mint várurak köszöntik a koncertre érkezőket, de jönnek cirkuszi művészek is, hogy felelevenítsék a várkastélyok egykori életét.