Koncert

Magdalena & Undercatt

Magdalena előadó
Undercatt előadó
Cinema Hall Budapest
2019. november 09. (szombat) 23:00 - 2019. november 10. (vasárnap) 07:00

Helyszín:

Cinema Hall Budapest
1146 Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21

A Diynamic Records stílusának közvetítése így valósulhat meg a legteljesebben.


Néhány évvel ezelőtt járt nálunk először Magdalena, aki azonnal a magyar közönség egyik kedvencévé vált. A Solomun húgaként is számon tartott nőszemély a világsztár bátyó Diynamic Music kiadójának legszebb szereplője, aki a hamburgi klub menedzseri posztból kiszakadva, jó pár év alatt szép ívben fejlődött az elektronikus zene világában, mint dj és producer is.


A Prime FM idén tavasszal nem csak Budapesten, hanem a debreceni közönségnek is bemutatta az általa képviselt zenei hullámzást, melyet már a nyár közepén tudunk, hogy késő ősszel újra megkaphatunk majd, egészen pontosan november 9-én!


De Magdalena ez alkalommal nem egyedül érkezik Budapestre, ugyanis a szintén Diynamic színekben és ritmusokban utazó olasz páros, az Undercatt is vele tart, hogy egy éjszaka vegyék be a Cinema Hall falait, aminek alkalmával a tánctéren perzselő Diynamic ütemek között szórakozhatunk.


Luca és Elia is hasonló zenei monumentalitással képviseli majd Solomun kiadóját, melyről Magdalena mellett még a Prime FM és DHBP csapat tagjai gondoskodnak a közönség felé. Nem csodálkozunk, hogy az early bird jegyek alig pár nap alatt fogytak el, épp ezért – bár távoli a találkozás időpontja, de – érdemes beszerezni a jegyünket mihamarabb, melyet itt tudunk megtenni.


November előtt természetesen lesz még Prime FM buli, legközelebb rögtön augusztus 10-én D-Formation először jár Magyarországon, aki mellett a litván Kastis Torrau is fellép

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!