Koncert

Mágustones - Masír banda

Bondoró - Utcaszínház Fesztivál (VirágZsó Kert)
2020. augusztus 28. (péntek) 16:30 - 17:00

A Bondoró Fesztiválon minden pillanatban történik valami, ami mosolyt csal a arcodra. Jobbról érkezik egy masírbanda, míg balról a gólyalábasok vidám zászlójátéka kápráztat el. Az egyik kertben felcsendül az éppen induló koncert első akkordja, a vásári forgatagban szebbnél szebb portékák közül választhatsz és ínycsiklandozó finom falatokat kóstolhatsz. Amikor lemegy a nap, Kapolcs épületeit és égig érő fáit fényfestések színkavalkádja díszíti.


MÁGUSTONES MASÍR BANDA
Masír banda, kiknek zenéjében a népzenei, cirkuszi, jazz és tűzoltózenekari hangzások olvadnak össze. Nekik köszönhető a Bondoró dal is!


A Mágustones vonulós zenekarral gyakorta lehet szabadtéri eseményeken találkozni. A masír banda zenéjében a népzenei, cirkuszi, jazz és tűzoltózenekari hangzások olvadnak össze.


Általában nagy nemez sapkákban és csíkos trikóban vonulnak fel, mely megjelenés különlegesen egyedi és megismételhetetlen hangulatot biztosít mindenkinek, akivel szembejönnek. A klezmert, a magyar népzenét és a cirkuszi zenét vegyítik, melyeknek ötvözete ebben a felállásban leginkább a vásári zenéhez hasonlít.


A Mágustones zenekar közel áll a szívünkhöz, hiszen Nekik köszönhetjük a Bondoró dalt, mely már a fesztivál első évétől kísér bennünket utunkon.