Koncert

Martin Roth (DE), Peter Makto, Gregory S, Davko, Justrice

Martin Roth előadó
Peter Makto előadó
Gregory S előadó
Davko előadó
Justrice előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. november 23. (szombat) 23:30
Ár: 3500 Ft, elővét: 3000 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

A parádés szezonkezdést illetően először is szeretnénk köszönetet mondani nektek, hogy jelen vagytok a rendezvényeinken, ezzel is új erőt adtok nekünk a további estekhez. Az új helyszínt jól belaktuk, 2 teltházas bulin vagyunk túl.


Ezzel a lendülettel megyünk tovább az úton. Folytatjuk a zenei élmények fokozását, a csapat most MARTIN ROTH (Anjunadeep, Get Physical) vendégszereplése mellett döntött!


Martin Roth az elmúlt években már többször játszott velünk, ezúttal azonban más aspektusban tűnik fel a pult mögött. Munkásságát nem kell bemutatni, akik az Anjunadeep és a Get Physical kiadók hangzását ismerik, pontosan tudják, hogy mire is számíthatnak tőle. Időközben azonban Martin Roth a Truesounds Music művésze is lett, a kiadó életének egyik meghatározó remixét is Martin írta (Unstable Son feat. Lily und Wolf - Dystopia (Martin Roth Remix), melyet a GLOBAL UNDERGROUND kiadó is beválogatta a soron következő kiemelt sorozatára.


A Truesounds Music deep és melodikus zenei tartalmát tökéletesen egészíti ki Martin zenei vonala, garantált lesz a nagy utazás ezen az estén is.


Line up: Martin Roth (Anjunadeep, Get Physical), Peter Makto, Gregory S, Davko, Justrice

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!