Koncert

Mary PopKids lemezbemutató és 10. szülinap feat. Perrin

Elmarad
Mary Popkids előadó
Perrin előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2020. április 30. (csütörtök) 19:30
Ár: 2400 Ft, elővét: 2000 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart


A Mary PopKids 10. szülinapját nagyszabású lemezbemutatóval köti össze az A38 szülinapján! Torták, pezsgő, nevetés, óriási buli!


A Mary PopKids zenekar a jövőböl érkezett. A sajátos, indie-popot játszó csapat energikus élő koncertjeivel vált ismertté a magyar alternatív zenei színtéren. Inspirációként olyan zenekarokat emlegetnek, mint a Phoenix, Arcade Fire vagy éppen a Jackson 5. Többször megfordultak már a nagyobb budapesti és vidéki klubbokban és visszatérő kedvencei a magyar fesztiváloknak. Zenéjük számos filmből, kisfilmből és sorozatból lehet ismerős. A zenekar első nagylemeze a „The Blue Inside” 2014-ben jelent meg és gyorsan közönségkedvenc is lett. A PopKids második, kísérletezőbb hangvételű LPje 2016 végén “All You Can Keep” címen látott napvilágot.


Ezen az estén ünneplik 10 éves évfordulójukat és mutatják be harmadik, “Mary PopKids” c. nagylemezüket.


“Az A38-nak különleges helye van a PopKids szívében. Kilenc évvel ezelőtt, az első szülinapi koncertünkön játszottunk itt először. Akkor még különböző áron volt a belépő a fiúknak és a lányoknak és lehetettt cigizni a backstageben. Azóta sok minden változott, és vagy 20szor játszottunk már itt, de a hajós koncertjeink még mindig a kedvencek.”


PERRIN 'Tengerparton autózás, letisztultság, Cadillac-esztétika' ♬


A zenekar a hetvenes-nyolcvanas évek soul és funk hangzásából, valamint az oldschool nagyok világából inspirálódik, mégis előremutatóan kísérletező kedvvel egyensúlyozik a mainstream és az underground határmezsgyéjén.