Koncert

Második csillaghegyi OPEN STAGE

ÓKK Csillaghegyi Közösségi Háza
2019. február 16. (szombat) 13:00 - 20:00

Helyszín:


1039 Budapest, III. kerület Mátyás király út 11-15.

Az open stage vagyis nyitott színpad műfaja tőlünk nyugatabbra jól ismert. A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat keretében most mi is kísérletet teszünk ennek a nagyszerű kezdeményezésnek a meghonosítására, és reméljük, ezzel hagyományt teremtünk.

Célunk, hogy helyszínt és lehetőséget adjunk olyan lelkes, amatőr zenészek számára, akik szeretnék megtapasztalni a kötöttségek nélküli színpadi zenélés élményét. Idén is várjuk olyan szóló fellépők vagy zenekarok jelentkezését, akik/amelyek fel tudnak készülni 2–3 zeneszámmal, szabadon választott stílusban.
Mi biztosítjuk a színpadot, a hangszerigényt (bizonyos kereteken belül), a fény- és hangtechnikát, no meg az igazi koncerthangulatot!
A fellépések közben lehetőség nyílik az előadóknak beszélgetésre, tapasztalatcserére, egy olyan közösség kialakítására, amelyben az amatőr zenészek nyomon követhetik egymás munkáját, fejlődését, és tanulhatnak is egymástól. Ha régóta vágysz a reflektorfénybe, és szeretnéd magad kipróbálni a színpadon előadóként, egyedül vagy barátokkal, bármilyen műfajban, jelentkezz az OPEN STAGE-re, és mi valóra váltjuk álmodat!
Jelentkezéseteket a következő e-mail-címre várjuk: openstage@kulturkozpont.hu
Jelentkezési határidő: 2019. január 27.