Koncert

Merics Nikolett Sanzonénekesnő

Elmarad
Bondoró - Utcaszínház Fesztivál (Bordűr)
2020. június 01. (hétfő) 12:00 - 13:00

A Bondoró Fesztiválon minden pillanatban történik valami, ami mosolyt csal a arcodra. Jobbról érkezik egy masírbanda, míg balról a gólyalábasok vidám zászlójátéka kápráztat el. Az egyik kertben felcsendül az éppen induló koncert első akkordja, a vásári forgatagban szebbnél szebb portékák közül választhatsz és ínycsiklandozó finom falatokat kóstolhatsz. Amikor lemegy a nap, Kapolcs épületeit és égig érő fáit fényfestések színkavalkádja díszíti.


MERICS NIKOLETT SANZONÉNEKESNŐ
“Meghallottam a régi gramofonon Edith Piaf - Padam, Padam című sanzonját...Onnantól fogva megpecsételődött a sorsom, a francia sanzon lett az életem, a hivatásom!”


"Már egészen kicsi korom óta a zene bűvöletében élek. Zenei tanulmányaimat a zalaegerszegi Pálóczi Horváth Ádám zeneiskolában kezdtem, majd folyamatosan képeztem magam tovább. Életem legmeghatározóbb élménye, amikor aprócska kislányként kint az udvaron virágszedés közepette meghallottam a régi gramofonon Edith Piaf - Padam, Padam című sanzonját, hangja teljesen elvarázsolt, majd befutottam a szobába s megkérdeztem nagymamámtól, hogy kié volt ez az angyali hang? Onnantól fogva megpecsételődött a sorsom, a francia sanzon lett az életem, a hivatásom!"