Koncert

Methamorphozis x Metha 7 hours dj set

Metha előadó
Akvárium Klub (VOLT Lokál)
2019. november 08. (péntek) 23:00

Helyszín:

Akvárium Klub (VOLT Lokál)
1051 Budapest, V. kerület Erzsébet tér 12

Methamorphozis x Metha 7-hour dj set x BTH party


☰ Methamorphozis ☰


Metha live + 7-hour dj set, Mephisto album release party


Metha eddig is a különleges, saját hangzásáról volt ismert, aki elvitathatatlan tehetséggel és elismertséggel alakította a hazai breakbeat-et , és került be ugyanígy a techno világába. Mindezt úgy, hogy kikerülhetetlenül hatással volt egyik stílussal a másikra, ami minden esetben egy speciális hangzást ad azoknak a producereknek, akik éveket töltöttek el egy másik műfajban.


Metha ráadásul rendszeresen örvendeztette meg a budapesti éjszakát és a Be Massive rajongóit egy-egy maratoni szettel, amelyek 7 órán keresztül szóltak. Mindez pedig nem lesz másként idén sem, sőt, olyannyira nem, hogy egy egészen különleges apropó koronázza meg a soron következő Methamorphozis bulit. Ez pedig nem más, mint Metha Tempo album premierje is, amely decemberben jelenik majd meg. Ez lesz Metha második albuma! Mintegy elektronikus zenei kánaán, amikor az alkotó ünnepe összefonódik a művészettel és a már megalkotott, még titkos zenék bemutatásával.


No, persze a Tempo bizonyos részletei már olyannyira nem titkosak, hogy Solomun, Richie Hawtin, Egbert, vagy például Joseph Capriati által már a nemzetközi tánctereket is meghódította, kiemelve az Albatross-t, ami a Diynamic igazgató által még megjelenése előtt világszerte ismert és keresett track lett. De a Silverstone, Naschmarkt, vagy Arnold című szerzeményeket is jól ismerik már a kiegyensúlyozott techno kedvelő klubberek.


Minden a breakbeat-tel kezdődött, ami később a technóba csapott át. Mert „nem a stílusok, csak a jó zenék számítanak”. Vallja Metha, aki idén is úgy ünnepli meg zenei pályafutásának és életének újabb évét, hogy egész éjszakás szettel várja a közönséget a VOLT Lokálba.
Ez a jól ismert Methaporphozis party, ahol nyitástól zárásig a különleges és sajátos hangzásvilágáról híres Be Massive igazgató gondoskodik, aki a 7 órás különleges utazás keretén belül egy live részlettel is készül.

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!