Koncert

Minimax Gyerekhajó az Alma együttessel

Elmarad
Alma zenekar előadó
MAHART 2-es kikötő - Batthyányi tér
2020. március 29. (vasárnap) 10:00 - 12:00
Ár: Gyerek - 2990 Ft; Felnőtt - 2990 Ft

Helyszín:

MAHART 2-es kikötő - Batthyányi tér
1000 Budapest, Batthyány tér

A Minimax Gyerekhajó az egyik legszuperebb gyerekprogram rengeteg játékkal, hajózással, neves gyerekegyüttesek koncertjével.
A programsorozatnak a kétszintes Budapest hajó ad otthont, mely 500 fő befogadására alkalmas.


A programok:


10 órától gyerekkoncert


11 órakor útnak indultok és hajóztok együtt a Dunán. Megnézhetitek a Parlamentet, a Budai várat, a Gellért hegyet, gyönyörű hídjainkat és még nagyon sok minden szép látványosságot.


- A program alatt kipróbálhattok rengeteg logikai- és társasjátékot, az animátorok készséggel állnak rendelkezésre bármelyik játék bemutatására, kipróbálására.
- Az egész kicsi csemeték is zavartalanul játszhatnak bébi sarkban, ahol nekik való játékok vannak.
- A kreációs asztalnál szebbnél szebb és érdekesebbnél érdekesebb dolgokat készíthettek, amit haza vihettek magatokkal emlékbe.
- Ha szerettek kreatívoskodni, akkor akár Zokni Nyunya figurákat és viaszképeket is készíthetsz. (Ezek a foglalkozások plusz költséggel járnak majd.)
- Arcfestés
- Tombola
- Alkalmanként Pici cica tánciskola, bűvész-show, Zumbakids programokkal várnak, és a Családi Hajazoo gyönyörű hajfonatokat is készít a lányoknak, illetve igazi vegyszermentes körömlakkokat is kipróbálhatnak a hölgyek.


Pici cicával minden alkalommal találkozhatsz, de időnként egyik barátja is veletek tart, Maci kutya, Mini és Max is várni fog Benneteket.