Koncert

Mocsok 1 Kölykök, The Sign - Vége a Dalnak

előadó
ELLÁTÓház
2019. március 16. (szombat) 19:00
Ár: 1499 Ft

Helyszín:


1074 Budapest, VII. kerület Dob utca 19.

A budapesti klubszíntér állandó szereplőjeként ismert Mocsok 1 Kölykök, és a miskolci próbateremből nem rég a nagyközönség elé szabaduló The Sign az elmúlt hónapban egyaránt megjárták a TV képernyőket A Dal 2019 középdöntőjéig jutva. Most, hogy vége a Dalnak, a két zenekar visszatér természetes élőhelyére, és együtt adja idei első klubkoncertjét Budapesten.


★ Mocsok 1 Kölykök ★
Pimaszok és szellemesek, harapósak és poposak, szexisek és vagányak, de nem nyálasak, zenélni is nagyon tudnak, de nem csak zenélni, hanem emlékezetes dalokat írni is képesek, és csupa olyan dolgot tudnak egyszerre, ami kevés kortárs magyar együttesnek van meg egy kalap alatt. Idén első koncertjüket adják ezen az estén az Egyszer című daluk A Dal 2019-ben elért sikere után!


★ The Sign ★
"Nem földtől elrugaszkodott rétegzenét játszunk ,de nem is akarunk belesüllyedni az olykor "felszínes" popzenei mezőnybe,hanem próbálunk érdekesek , zeneiségében egyediek és frissek maradni azon belül , hogy rádióbarát zenét játszunk." – mondja a zenekar frontembere Czinke Máté. "Ő" című daluk középdöntős sikert ért el a Dal 2019 színpadán, majd ezután egyből megnyerték az idei Szikra-díjat, s hamarosan megjelenik első nagylemezük. A miskolci srácok életük első budapesti koncertjét az ELLÁTÓházban adja ezen az estén!


19:00 Kapunyitás
19:30 The Sign
20:30 Mocsok 1 Kölykök