Koncert

Mongoose Limit, Amberjack, Turn Signals

előadó
előadó
előadó
TRIP
2018. december 06. (csütörtök) 19:00
Ár: 1200 Ft, elővét: 1000 Ft

Helyszín:


1011 Budapest, Batthány tér

A Mongoose Limit először fog használni vizuált, amely során bemutatja legújabb Roamer című klipjét is, valamint a stúdiófelvételen megszokott extra hangszerek, effektek és vokálok szintén elsőként itt, a Trip Hajón lesznek hallhatók.


A Mongoose Limit 2011 őszén alakult Kaposváron Ipolyi-Gáts Hunor (gitár/ének), Csermann Ádám (basszusgitár) és Csóti Dániel (dob) felállással. Az alapvetően rockzenét játszó power trio igyekszik nem gúzsba kötni magát műfajilag, ezért dalaikban a jazzes taktusoktól az indie rock hőskorát idéző riffeken át kifejezetten popos szerkezetekig terjed a stílusméter. Ez a rádióbarát, de mégis progresszívabb, alternatív hang szülte meg a zenekar jellemzésére legalkalmasabb kifejezést, a „popresszív” rockot. A zenekar a tavaszi 10 állomásos klubturné után most második albumán dolgozik, amelynek megjelenése jövő év első felében várható.


Amberjack - Behajózunk! Ne mulasszátok el az utolsó idei Amberjack-vagánykodast a TRIP hajón! Megújult vizuállal, de a szokásos energiával várjuk a blues- es hardrockereket a fedélközbe, ahol jövőre megjelenő új nagylemezünkről is eljátszunk majd néhány dalt.


A budapesti Turn Signals zenekar 2015-ben alakult. Zenéjükben a Doves és a Black Rebel Motorcycle Club keveredik egy kis new wave-vel. A jó kritikákat kapott ‘Duck And Cover’ című első nagylemezük 2017 tavaszán jelent meg.