Koncert

Mosó Masa mosodája - születésnapi koncert

Veronaki zenekar előadó
Budapest Jazz Club
2020. július 25. (szombat) 10:30
Ár: 1500 Ft

Helyszín:

Budapest Jazz Club
1136 Budapest, XIII. kerület, Hollán Ernő utca 7.

"Gyertek el a Veronaki zenekar énekesnő- mesélője, Tarján Veronika születésnapi koncertjére: "A legnagyobb ajándék nekem idén, ha velem ünnepeltek".
A zenekar a közönség kedvenc dalait fogja eljátszani. A friss Fonogram díjas Mosó Masa mosodája lemez anyagát játékos , mesés gyermek közeli formában fogják előadni, ahogy azt a zenekartól már megszokhattuk.


Mosó Masa Mosodája című műsorral a zenekar tovább folytatja azt a hagyományt, amit már a Gőgös Gúnár Gedeon megzenésítésével elkezdtek: Varga Katalin írónő kiváló és nem kevés humorral fűszerezett költeményeit dalaikon keresztül minőségi muzsika formájában ismertetik meg a gyerekekkel. A koncerten a közös éneklés, tánc és zenélés mellett, játékos, mesés formában az írás és olvasás megszerettetése is központi szerepet kap a betűk, a képzelet és a zene által. Tarján Veronika újra kinyitja a Mosó Masa Mosodájának öreg kapuját, zenekarával felébresztik a benne lakó meseszereplőket, betűket, majd a közönséggel együtt varázslatos mulatságot kerekítenek."


A belépés 3 év alatti gyerekek számára ingyenes!