Koncert

Mozi a vaknak - Szakcsi Lakatos Béla és Müller Péter Sziámi koncertje

Ludwig Múzeum
2020. február 22. (szombat) 17:30
Ár: 3000 Ft

Helyszín:

Ludwig Múzeum
1095 Budapest, IX. kerület, Komor Marcell utca 1.

"Játszd el a sötétet!... Játszd el a fényt!.... A vándorlást, ...a képeket, ...a csillagközi magányt, ...a reményt!"


Kivételes estében és közös játékban lehet részük azoknak akik beférnek február 22-én Szakcsi és Sziámi előadására a Ludwig Múzeum kiállítóterébe. A kép- és történetfestő improvizációk túllépnek a hagyományos, tematikus zenei improvizáció keretein, a zene és a szó érzéki, közösen teremtő dimenziójába juttatnak el.


Műfajteremtő programjában a két, igen különböző indíttatású művész sikerrel egyesíti erényeit: a jazz kiválóság Szakcsi páratlan improvizációs készségét, Sziámi pedig a költői-dalszerzői és a játékos előadói erőt.


A Movies For The Blind című program új műfajt teremt, melyben a dalok filmszerűvé válnak a rögtönzötten reagáló zongora jelenlététől. A produkció repertoárja meglepően széles: az improvizáción és Müller Péter Sziámi versein valamint Seress Rezső legjobb dalain alapuló előadás felmutatja a középkori normann balladák, a cigány énekek, a brit underground rock és a közös szerzemények darabjait is.


Az esemény csak az arra szóló programjeggyel vagy bérlettel látogatható. Jegyek csak elővételben limitált számban kaphatók!


Online jegyvásárlás