Koncert

Musical Gála - a Budapesti Operettszínház közreműködésével

Dolhai Attila előadó
Janza Kata előadó
Gubik Petra előadó
Kocsis Dénes előadó
Polyák Lilla előadó
Bolba Tamás karmester
Müpa (Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem)
2019. november 16. (szombat) 20:00
Ár: 3900, 5500, 6900, 7500, 9900 Ft

Helyszín:

Müpa (Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem)
1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.

km.: Dolhai Attila, Gubik Petra, Janza Kata,Kocsis Dénes, Polyák Lilla, Szabó P. Szilveszter (ének), Budapesti Operettszínház zenekara és táncosai, vezényel: Bolba Tamás, rendező: Somogyi Szilárd, 


Nők Lapja idén is nagyszabású gálaműsorral várja a musical rajongóit a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Ez már a harmadik ilyen alkalom, hiszen korábban a musicalgála mellett operettgálával is vendégszerepeltek a Müpa színpadán.


Ezúttal is rendkívül színes műsorral várják a nézőket: az előadás során részletek csendülnek fel a musicalirodalom legismertebb műveiből: a közönség az Elisabeth, a Mozart!, az István, a király, a Szentivánéji álom, a Rudolf, az Elfújta a szél, A Szépség és a Szörnyeteg, a Rebecca, a West Side Story, az Evita és Az Operaház fantomja fantasztikus slágereit élvezheti. A közönségkedvenc darabokból a Budapesti Operettszínház művészei előadásában hallhatnak részleteket. A varázslatos dallamok mellett az élményt szemet gyönyörködtető jelmezek teszik még felejthetetlenebbé.


 

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!